Blogg

Torsdag och Radio

Nu är det Torsdag igen och jag är och hälsar på Mats och Madelene på radio Dalarna. Idag ska vi prata om tankar kring självkänsla och självförtroende. Vad är vad och är det viktigt att veta skillnaden, varför det? Här är en länk till programmet om ni vill lyssna:

http://t.sr.se/2eU0urv

Önskar er alla en bra torsdag!

Kram

Read more →

Fokusering, andra ämnet ut i P4 Dalarna

Då var det redan Torsdag igen och dags för anda programmet med min medverkan i P4 Dalarna Sveriges Radio. Mellan kl 10-10.30 sänds delen när jag gästar Mats och Madelene och idag ska vi prata om Fokusering. Ett av mina favvo ämnen som kan vara lite olika delar tycker jag. yssna om det passar vetja.

Här är en länk till en kort del av avsnittet: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=161&grupp=23258

Vill du lyssna på hela programmet så är detta länken och jag är med i programdelen som börjar  36min in i sändningen: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=233

Skärmavbild 2016-09-29 kl. 18.21.18

Read more →

Brytpunkter, första ämnet ut i P4 Dalarna

Idag är det dags för första programmet med min medverkan i P4 Dalarna Sveriges Radio. Mellan kl 10-10.30 sänds delen när jag gästar Mats och Madelene och idag ska vi prata om Brytpunkter. Spännande va? lyssna om det passar vetja.

Här är en länk till en kort del av avsnittet: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=161&grupp=23258

Vill du lyssna på hela programmet så är detta länken och jag är med i programdelen som börjar  35min in i sändningen: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=233

Skärmavbild 2016-09-29 kl. 18.21.24

Read more →

morgondagens stjärnor!

fördelen med att vara Olympier är att jag får chansen att komma ut och träffa morgondagens stjärnor. Under Olympic Day är vi ute och hälsar på hos skolor där föreningar i området anordnar prova på aktiviteter för barn och ungdomar. Det är en ynnest att få träffa alla olika individer som man gör en dag som denna. Tack Farsta för att ni är kloka och gör detta för era barn och Tack SOK för att jag får vara med.

olympic day farsta

Read more →

Hipp hipp hurra – jag ska få chansen att prata om ämnen jag brinner för i radio!

Ibland händer ju saker som gör att man går igång och att livet känns lite extra kul. Detta är en sådan sak som hände mig för ett tag sedan och nu är vi i etern. Jag har fått den äran att få gästa Mats och Madelene i P4 Dalarna Sveriges Radio under några Torsdagar framöver. Närmare bestämt varannan Torsdag under hösten mellan kl 10-10.30 pratar vi om och kring ämnen som jag brinner för. Vi kommer bla behandla ämnen som Brytpunkter, Fokusering och Självkänsla kontra Självförtroende mm. Hoppas att du är nyfiken och vill lyssna! Jag kommer att lägga upp länkar här till programmen allt eftersom om du inte har chansen att lyssna live. Första avsnittet sänds den 15 September.

Skärmavbild 2016-09-29 kl. 18.21.00

 

 

Read more →

nu drar deelicious husvagnen ut på roadtrip..

Under 5 veckor kommer jag nu att ratta deelicious husvagnen genom södra sverige. vi kommer att vara på västkusten, österlen samt gotland. Se www.deelicious.se news for uppdateringar samt instagram: deelicious.se #deeliciousroadtrip för mer update om Pop Up Stop och vad som händer längs vägen. Hoppas att just vi ses någonstans.

ali kör husvagnen

Read more →

Välkommen på föreläsning i Leksand Torsdag den 10 Mars

i morgon är det Torsdag den 10 Mars och då kan man i Leksand välja att gå och sätta sig på en plats i en arena och titta på en derby match i hockey, detta kommer antagligen höja din puls och ge dig utrymme för att dela dina värderingar, hejarop och frustrationer med andra. Detta kan ju vara kul. Om du inte vill göra det utan testa något nytt så kan du investera din tid i dig själv och komma förbi Xbase kl 18.30 på en föreläsning. Under de 45 minuterna som den aktiva föreläsningen är igång så kommer du få tid att ställa frågor till dig själv och kanske även hitta nya verktyg att ta med dig i din ryggsäck mot din topp, Varesig det är ditt återtåg till något som tidigare funnits eller ett förhållningssätt till ditt nya mål så vet jag att det kommer ge dig ett värde om du är redo och vill det. Jag ser framemot att träffa dig i morgon kväll så jag hoppas att vi ses!
Kram Maria

föreläsning leksand 10/3 2016

Read more →

jobb för SVT -eurovision song contest

wow, är just nu med i ett galet kul projekt. som ni kanske vet så vann Måns Z eurovision song contest förra året med låten Hero. det betyder att Sverige får anordna tävligen i år och Stockholm stad är värd. jag har fått den ärofyllda uppgiften att se till att alla de länder som kommer hit, 42st får en bra vistelse i staden. jag är ansvarig för hotell och transporter och det kommer bli svettigt. utmaning är kul säger jag nu, det kan hända, och kommer säkert att hända att jag ändrar uppfattning när vi är i skarpt läge om det kollapsar. men målet är att att allt ska flyta och att alla ska vara nöjda och glada och om vi nu bara förbereder oss väl så kommer det gå bra. eurovsion song contest 2016 går av stapeln i globen stockholm mellan den 8-14 maj. vi hörs snart igen

Read more →

Happy Ester wishes from the deelicious army!

We wanna wish you all a happy easter! ..and since we got spring feelings and we like the easterbunny who comes with eggs we wanna make sure you can put something deelicious in the egg for your loved ones. So add the code: kuckelikuu,  when you purchase your order in the webshop and you’ll get 10% off.

Kuckelikuu and have a great weekend!

http://www.deelicious.se/happy-easter/

Read more →