maria

Vem är jag?

”Jag är en helt vanlig tjej från en liten by i Dalarna som heter Siljansäs. Där växte jag upp i en oerhört trygg miljö med mamma Ulla, pappa Leif och Storebror Tommy. Med en ett år äldre storebror som förebild så var det en aktiv barndom där jag fick chansen att vara mig själv och göra det mesta jag ville göra. Jag var en riktig pojkflicka som hellre lekte Tarzan och klättrade i träd än kammade håret på dockor.

Nu har jag vandrat några mil och firat några födelsedagar till på min väg genom livet. Jag har tagit mig över hopp och genom dalar, längs bergskedjor och korsat hav, på kryckor och med medalj runt halsen. Jag har skrattat massor och gråtit ibland. Jag har träffat underbara människor från alla kontinenter och svettats genom timmar av hård träning. Jag har skurit mig på stålkanter, bränt mig på vallajärn och svurit över frustration. Jag har lärt mig av misstag och jag har vuxit av lärdomar genom glädje! Jag har missat studier men jag har nått mål och jag har klarat av utmaningar! Jag har stått på pallen, opererats många gånger, sprungit med OS elden, träffat Kungen och jag har haft enormt roligt!

Jag är idag en lycklig tjej som tror att livet blir vad man gör det till och jag vill gärna inspirera andra genom att berätta och dela med mig av mina erfarenheter -i både med och motgång!

Ett perspektiv ur verkligheten helt enkelt!

You can still check out my old snowboard web:www.mariadanielsson.com