snowboard / träning

”Jag hade en superdag på Snowboard i Hammarbybacken (som jag aldrig testat förr) tillsammans med ett tålmodigt och stöttande (vilket behövdes) charmtroll!   Tack för en kul födelsedagspresent Maria! ”

/ Jonas Bodin, nybliven kidnappad 40-åring

”Där stod man framför railet och tvivlade, men efter Maria´s peptalk var det ju bara att köra! Hur lätt som helst! Jag har nog aldrig lärt mig så mycket och samtidigt haft så kul som med Maria som coach! Alltid positiv attityd och 100% PEPP!!!”

/ Cathrine Stiller, deltagare Girlie Camps


8 år som Professionell Snowboardåkare och sedan förbundskapten och Coach Snowboard Landslaget/ Snowboardcross.  Aktiv karriär tävlandes SM, EuropaCup, JVM, Världscup, VM, Xgames, Jeep King of the Mtn, Riksgränsen Banked Slalom, OS mm under året 1998-2009. Under säsongen 2010/11 samt 2011/12 var jag ansvarig tränare och förbundskapeten för Snowboardcross Team Sweden. Avslutade detta uppdrag under våren 2012 men har inte stängt dörren för vidare uppdrag i framtiden. Jag drivs av att jobba med människor som har en ambition till att lyckas och nå ett mål! Om jag kan få hjälpa till på den vägen känns det som ett privilegium! Jag var med och grundade Girlie Camps som är camp för tjejer inom brädsporter (Snowboard, Skidor, Surf och Skate) , Driver Projekt 
Passion där intentionen är att de som inte har möjligheten att kunna åka på snö ska få hjälp att testa det. Hjälper Sk United Stockholm då de ungdomarna vill åka Snowboard.

 

Behöver företaget en get together dag med ny spännande aktivitet? 

Fyller kompisen år och han/hon/ni skulle behöva lite utmaning?
Vill DU testa ny sport med skratt, glädje, svett och efterföljande träningsvärk?

…eller har du-ni något annat event eller någon happening på gång och skulle vilja ha lite tips och guidning inom Snowboard?

Tveka inte att höra av er så kör vi!
Alla kan cykla men det krävdes lite vilja och träning i början, samma gäller för att åka snowboard.
Det krävs vilja, träning och lite mod.
Jag tror att jag kan hjälpa till att göra det lite lättare = roligare, kanske snabbare genom att med mina tips och råd få dig att våga släppa taget.
Jag antar gärna utmaningen att få lära dig-er att åka snowboard, antar du utmaningen att låta mig lära dig-er?

för frågor, bokning samt prisuppgifter maila till:

maria@mariadanielsson.com