Blogg

medialrådgivning med Lady Katarina!

Igår gjorde jag något spännande… Jag skulle vilja säga att jag var till en spådam. För det är det som jag vill kalla Katarina Zellner. En härlig kvinna som har en förmåga att sia och hon använder sig också av kort som ett hjälpmedel. Det är spännande och jag var lite nervös inför vårat möte som varit bokat i över en månad. Varje möte är en timme och det enda som hon vet om min innan jag kliver in genom dörren är att jag heter Maria. Jag klev in genom dörren med förväntansfull nyfikenhet! Det var spännande och det var givande! Vissa saker som hon sa kanske inte känns unikt för mig medans andra saker som hon fick fram var mitt i prick. Det är otroligt hur det kan vara så men jag väljer att tro på det och det blir ju vad jag väljer att göra det till! Jag fick iallafall massa energi och hjälp och jag vet vad jag ska focusera på framöver! Tack Katarina! Om du är nyfiken och öppen för att få veta mer om ditt liv och dig så vill jag tipsa om att ringa och boka ett möte. Här nedan är hennes kontaktinfo:

Katarina Zellner och Jag

Kontakt info Katarina Zellner

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *