Blogg

less på Chefen!

Ibland är hon grym men ibland spårar hon….det har hon gjort de närmaste dagarna. Hon kräver att jag ska hinna med alla olika grejer samtidigt. IBLAND blir det för mycket. Jag får ont i huvudet. Jag undrar ibland om det skulle vara så att jag inte skulle bli lika frustrerad om jag bara jobbade med en sak? Eller om jag då skulle sakna de andra delarna så mycket att det inte vore KUL ? …Bra fråga!  I måndags tex så satt jag på en stol i mitt kök/atelje/kontor från klockan 08.30 till kl 21.30. Jag bara skiftade aktivitet. Datorn och skrivaren upp på bordet, fixa fixa. Ner med datorn och upp med symaskinen istället, fixa fixa. Ner med symaskinen och fram med brännaren, fixa fixa. Jag vände på mig ngr ggr också så att jag nådde till kylskåpet och fick i mig lite mat. Efter kl 21.30 så lyfte jag på kroppen och gick och bytte position och plats då stickningen i soffan fick ta över. Undrar om jag kan ansöka om OB tillägg, ska lägga in den förfrågan hos Chefen. Håll tummarna att hon är på bra bra humör!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *