Blogg

Jag tror att jag skulle kunna vara pyroman i mitt nästa liv… om jag inte blir klok dvs. ;)

Åh vad jag fascineras av eld. Jag minns när jag var liten, hmm eller yngre menar jag såklart ;) på Valborg stod jag alltid länge och tittade in i brasan. Jag gör det fortfarande. Det är så häftigt att se vad som händer därinne och hur lågorna formas. Tomtebloss har jag alltid också tyckt om! Nu sitter jag hemma i källaren i Siljansnäs och eldar i öppna spisen. Det blir sådant vackert ljus och det låter så härligt när det sprakar samt att det fyller rummet med värme. Ja det bejakar helt enkelt alla mina sinnen! Jag ska bara sy ett litet tag till och sen ska jag låta det vara tyst och bara vara.

Mys med öppenspis ger mig värme på alla sätt!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *