Blogg

Jag jobbar som mest på semestern!

Något som ger mig kraft är resor och att få uppleva natur! Nu har jag under några dagar varit på semester och hälsat på min vän Olivia i Verbier. Då jag har spenderat mycket tid och under långa perioder bott i Schweiz så har detta land en speciell plats i mitt hjärta och jag har så mycket fina minnen som ger mig glädje när jag tänker tillbaka på upplevelser jag har haft i detta land. När jag åker på semester kan det bli att jag jobbar som mest. det är då, när jag reser och möter platser och människor, och när jag inte har några måsten som min hjärna går igång och blir kreativ och idéerna haglar fram. Jag älskar att sitta på tåget mellan Geneve och Valais dalen, färdas längs med Geneve sjön och se magnolia träden spegla sig i vattnet. Från tåget ser man bättre än från bilvägen och fördelen med tåg är ju att man inte behöver titta på asfalt och andra bilar utan kan njuta fullt ut av utsikten. Jag hade magiska dagar med vänner och fick åka både magiskt puder och fina välpreppade backar i goda vänners lag. Det var första gången på snö på riktigt för mig efter min senaste operation i december, tur att det var puderåkning. Det funkar bra och både mitt knä och min hjärna tackar för det! 5 dagar i Alperna har varit perfekt, nu får det vara slut med gott vin och ost och jag sätter mig på flyget hem och samlar mina nya idéer. Merci Nobs Family et Family Jaquet-Fertek.

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *