Blogg

Jag har efter denna festivalhelg i Borlänge bland annat insett…

…att jag inte är född på 90-talet. Vilket innebär att jag behåller kläderna på när jag går i ett shoppingcenter. Är man född på 90-talet så sträcker man på sig och går klädd iförd endast bikini för shopping. Form och färg på hud och kropp spelar ingen roll, vilket jag tycker är en hälsosam insikt!…men snälla: på med ett linne eller ett par shorts.

…att jag inte är unik i mina jeansshorts!

…att jag tycker om att bo i tält men det ska stå i skogen eller åtminstone inte brevid 10.000st andra tält.

…att jag blir så glad av att träffa nya människor och få inspirera andra till kreativitet och nya ideér!

…att man aldrig ska bli kissnödig inne på festivalområdet Peace and Love.

…att jag älskar Svensk Hip Hop och marknadsnougat!

…att den Svenska Sommaren är underbar när solen skiner och temperaturen är över +20° även kvällstid.

…att om mina kommande barn vill gå på festival så ska de absolut få göra det och gärna i sin mammas sällskap!

…att det finns många ungdomar som vill bli sedda och få en omtanke från vuxna!

…att det finns fantastiska ungdomar som är väluppfostrade och har respekt!

…att det finns ungdomar som saknar självkänsla och som behöver lägga på en attityd som inte klär dem men som de behöver för att skydda sig själva. Här blir jag ledsen och arg på vuxna föräldrar som inte tar sitt ansvar.

…att garn, kurbits och pärlplattor är socialt och bygger broar och skapar nya bekantskaper.

…att jag redan ser framemot nästa års peace and love festival!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *