Blogg

”Helheten -är större än summan av delarna!”

Jag är inte alltid så snabb och så in action med mitt bloggande och därför tänker jag nu berätta, lite i efterhand, om vad jag gjorde förra veckan. Då gick jag utbildning igen. Tänk vad skoj det är att lära och integrera. Det var steg nr 7  i Prestations utveckling genom kommunikation som jag under 2 år nu har gått. Grundnivå är steg 1-5, steg nr 6 som handlar om Filtrering missade jag i höstas då jag var borta men nu gick jag steg 7 (ska gå steg 6 nästa höst) Det är Charlotte Alexandersson och Håkan Persson som driver denna utbildning genom sitt företag som heter huvudleden. Fantastiska människor som besitter sådan kompetens och kan inspirera och lära ut. Jag har berättat om det förut. Gruppen som jag gick detta steg med var en salig blandning av människor, med olika erfarenheter och yrken. Ca en tredjedel har jag träffat tidigare genom tidigare steg. Det ger så mycket att det är just en salig blandning. Jag skulle tippa på att ålderspannet låg mellan 25-65. Det var nog 50/50 kvinnor-män. Totalt var vi nog ca 20 st. En kompositör och pianist, förbundskapten och högt uppsatt chef, egen företagare och operasångare, tennisspelare och lärare, tränare och pensionär. Olika yrken och olika liv! Jag träffade många härliga människor som gav mig positiva energier! Det var ett mycket givande steg för mig som handlande om Pedagogik. Att använda den kunskap som jag nu fått och göra mig kompetent! I min nya roll som Coach så hjälper det mig enormt mycket att jag har fått detta med mig i bagaget! Jag vill varmt rekommendera denna utbildning till alla som vill jobba med personlig utveckling, prestations psykologi och förändring! www.huvudleden.se

Här kommer lite bilder från veckan!

Jag tillsammans med Utbildarna Charlotte Alexandersson och Håkan Persson!

Håkan -Utbildare och Tomas -Operasångare!

Elise Einarsdotter och Ann Forsell -två kompetenta och urhärliga kvinnor!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *