Blogg

Fredagens ord på vägen……

Ja jag tycker att det är dags igen, det är ju Fredag och helgen stundar. Jag letar i arkivet (arkivet är både min hjärna och mina dokument på silverlådan/aluminiumlådan framför mig) och jag tar fram en gammal goding som jag känner mycket för. Direkt från den stora läromästaren Mahatma Gandhi:

“En människa blir ofta det hon tror hon är. Om jag ständigt intalar mig själv att jag inte kan göra en viss sak är det möjligt att jag till slut verkligen blir oförmögen att göra den. Om jag däremot tror att jag kan uträtta saken i fråga kommer jag alldeles säkert att lära mig utföra den även om jag inte kunde från början.”

Jag säger Kram och Hej från Siljansnäs med dessa rader och med denna fina härliga bild från en stund som fyllde mitt hjärta med kärlek!

Folkdans och Folkmusik och sol på ett berg i Dalaskogen!

1 Comment

  1. 26 augusti, 2011 - Svara

    Så sant! Och du är ju nästan lika klok som Gandhi… Puss!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *