Blogg

fina familjen Alexandersson-Persson, Tack!

Under min tid som aktiv pro snowboardåkare så jobbade jag en hel del med mental träning. Detta hjälpte mig enormt mycket. När jag för två år sedan slutade tävla så fick jag tid och chans att utbilda mig vidare inom detta område. Så under mer än två år så har jag nu gått en utbildning i Prestationspsykologi genom kommunikation, ja jag har berättat om detta tidigare men jag kan inte tjata nog! Det är en utbildning som har hjälpt mig enormt mycket både i min personliga utveckling samt i mitt arbete med prestation. De som håller i utbildningen heter Charlotte Alexandersson och Håkan Persson, två enligt mig superhärliga människor som sprider kunskap och glädje rakt igenom! Förra veckan tog jag min stålhäst och trampade ut för ett besök hos Familjen som bor i Täby. Tre fina döttrar har de Alice, Vilma och Sara och vi ånjöt hemlagad blåbärspaj med vaniljsås! Jag cyklade hem med trötta ben men med ett huvud och sinne fullt av energi, glädje och styrka! Tack och på återseende snart hoppas jag!

För alla som söker efter utveckling och är öppna för förändring så vill jag varmt rekommendera denna för er. Titta in på websidan nedan och passar det så anmäl dig till utbildningen:

http://huvudleden.se/index.html

Familjen Alexandersson-Persson!

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *