Blogg

Bloggen har vilat men jag är på gång – 2020 nu kan allting hända!

Häng gärna med mig, om du vill?
Jag har under en längre tid fastnat och inte skrivit eller delat något här. Detta för att jag fastnade i mina tankar kring vad jag vill lägga min tid på och om det finns ett värde för dig att läsa vad jag har att dela. Vi lägger mycket tid idag på att se på vad andra gör genom olika medier eller skrifter och jag upplever att ”vi” ju knappt hinner reflektera över vårt eget..
Eller?
Vad är viktigast?

Jag har dock från er därute fått mycket feedback och förfrågningar att ni saknar mina krönikor i Siljan News mm så därav känner jag att denna sida ska få ta plats 2020 med detta. Jag kommer här att dela med mig av mina tankar och frågor och är det så att du löser här så undrar jag lite:

Vad önskar du som läsare att jag delar med mig av under 2020?

Tips på mentala verktyg?
Fysiska träningstips?
Reseinspiration?
Min vardag och tankar?

Ibland blir det kort, ibland kanske långt.

Luften är fri och jag är här med friska ljumma vindar!
Kram på er

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *