Blogg

Årepodden, nytt projekt för mig

Nytt år. Ny utmaning.

Årepodden är en podcast med intentionen att sprida ett glatt Åre till folks kännedom! Vad Åre står för? vad man gör där? och varför det är kul att åka till och trivas i denna jämtländska fjällby? Jag fick för några veckor sedan frågan om jag ville vara med som programledare denna säsong och varför inte. Jag älskar och drivs av möten med människor så detta känns kul! Det är nytt och jag lär mig hela tiden. jag delar på programledarrollen med Martin Sundberg (Grandpa electric) som grundande programmet i fjol. Programmen distribueras via kanalerna freeride.se, Healthy Living samt Grandpa. Mitt första program är episod nr 2 och denna lades online idag! Så gå ut och lyssna vetja. I dagens avsnitt möter jag Philip Harlaut som berättar om livet i Åre, vad man borde göra om man besöker byn samt om vem i familjen Harlaut som egentligen har flest åkdagar. Jag pratar även trender och teknik med vår expert i branchen Andreas Håkansta.

http://www.freeride.se/video/51955/

Årepodden episod 2, 2015

 

 

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *